Netflix Türkiye de En Çok Neler İzlendi?

04.12.2021
115
Netflix Türkiye de En Çok Neler İzlendi?

Son yıllara damga vuran platform Netflix neredeyse tüm dizi film izleme alışkanlığımızı değiştirdi.Artık birçoğumuz klasik anlamda televizyonlarda yayınlanan dizi-filmleri izlemiyoruz. Kurguları ile dikkatleri kendi yayınlarına çeken Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

1.Squid Game

Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan bu uzak doğu yapımı dizinin başarısı ne?

Aslında bir çoğumuzun hikayesini anlatan bu dizi bizim hikayemizi farklı bir bakış açısıyla ele alıyor. Squid Game’in temel konusu hayatta kalma mücadelesi…

Ekonomik olarak ciddi sıkıntılar çeken insanların karşılarına bir oyun oynayarak para kazanma fırsatıyla çıkıyorlar. Hayatta başka amacı kalmamış insanların tek hedefi bu oyunu kazanıp büyük ödülü almak. Bu hedefe ulaşırken zekanı, fiziksel özelliklerini kullanmalı bazen ise arkadaşlarına ihanet etmelisin…

2.Aşk 101

Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

Okula uyum sağlamada güçlük çeken bir grup öğrencinin maceraları izlendi ilk sezonda. Sinan, Eda, Kerem ve Osman’dan oluşan yaramaz gruba, derslerdeki başarısı ve uysallığı ile katılan Işık ile ekip tamamlanmıştı.  Geçtiğimiz Eylül ayında dizinin 2.sezonu yayınlandı.

Müdüre ve hocalara kafa tutan gençler bu sezonda çok uysal başladılar. Acaba ilerleyen bölümlerde neler olacak?

3.La Casa De Papel

Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

Yayınlandığı günden beri tüm dünyada milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin 5.sezonu yayına girdi.

İspanyol yapımı bu soygun ve suç dizisinde İspanya’nın popüler oyuncuları oynuyor. Dizi Alvaro Morte tarafından canlandırılan ‘’ profesör ‘’ liderliğindeki ekibin İspanya’da Kraliyet Darphanesini ve İspanya Merkez Bankasını soymayı konu edinir.

4.Maid

Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

10 bölümlük mini dizi olan Maid bu ay boyunca en çok izlenenler sıralamasından hiç düşmedi. Kocasından şiddet gören Alex, bir gece kocası Sean uyurken gizlice kaçıyor. Sosyal hizmetler kendisine bir ev verebilmek için çalışma koşuyor. Alex bunun üzerine bir temizlik şirketinde işe giriyor.

5.Atiye

Netflix Türkiye de Bu Ay En Çok Neler İzlendi?

Sıra dışı kurgusu ile zaman zaman gerilimler, zaman zaman şaşkınlıklar yaratan Atiye’nin 3.sezonu yayınlandı. Her sezon aynı zaman dilimi için farklı olasılıklar olduğunu gösteren dizide 3.sezonun Atiye ile Erhan’ın kızı Aden ilgi odağı oluyor.

FacebookTwitterİnstagram


Medya Polls sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.